PENGUMUMAN

 Senarai ini memaparkan semua Pengumuman yang masih aktif sahaja

Product Labelling and Hands On (13-14 Oktober 2020)

 20 Jul 2020 |  20 Jul 2020  14 Okt 2020

GARIS PANDUAN KEPADA SEKOLAH LATIHAN PENGENDALI MAKANAN (SLPM) BAGI MEMBENDUNG COVID-19

|  01 Jun 2020  15 Jun 2021
Garis Panduan kepada Sekolah Latihan Pengendali Makanan (SLPM) ini disediakan bagi memastikan pelaksanaan langkah kawalan bagi membendung penularan pandemik COVID-19. Garis Panduan ini boleh dimuat turun melalui LAMAN RASMI BAHAGIAN KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN di menu PERKHIDMATAN > PROGRAM LATIHAN PENGENDALI MAKANAN > INFORMASI..

Course offered by International Food Safety Training Centre (IFSTC) - Year 2020

 01 Jan 2020 |  01 Jan 2020  31 Dis 2020
The IFSTC Courses are open! We cordially invite you to join us for our top-notch courses. More details: please contact: ifstc@moh.gov.my

EN