MAKMAL

Berikut adalah fungsi Cawangan Makmal:

  • Merancang pembangunan makmal makanan di bawah KKM di seluruh negara.
  • Mengawalselia dan menyelaras semua aktiviti dan perkhidmatan yang dibekalkan oleh semua makmal makanan.
  • Merancang, mengkoordinasi dan membantu dalam latihan semua pegawai teknikal di makmal makanan.
  • Perancangan dan pengurusan untuk makmal makanan serta merancang dan menyelaras program analisis berdasarkan keperluan.
  • Merancang dan menyelaras sIstem kualiti makmal.

Direktori Kakitangan


* Sila tambah @moh.gov.my apabila menghantar emel kepada staf di bawah
Nama/Jawatan
Afiedah Binti Munir@ Muhammad
Timbalan Pengarah (Makmal), PTM
Nurul Hidayati Surawi
Ketua Penolong Pengarah, PTM
Shafini Binti Abu Bakar
Ketua Penolong Pengarah, PTM
Rafidah Binti Ismail
Ketua Penolong Pengarah, PTM
Kasumawaty Sudin
Ketua Penolong Pengarah
Sharifah Zatil Aqmar bt. Syed Mustafa
Penolong Pengarah, PTM
Hazimah Mohd Ali
Penolong Pegawai Teknologi Makanan, PPTM
Faridatulnisya Mohd. Saleh
Penolong Pegawai Teknologi Makanan, PPTM
Saleha Binti Ismail
Pembantu Tadbir, N19
Nurul Hani Binti Ma'amor
Setiausaha Pejabat, PT

EN